top of page

Hoe was je ervaring met de VOSSENBERG?

•Monica, 36 jaar

Vermoeidheidsklachten, brandende pijn in de spieren van mijn ledematen, problemen spijsvertering

Bijzonder goed. Mijn behandeling bestaat eruit dat ze naaldjes prikt. Ook geeft ze me Chinese kruiden voor thuisinname, die soms van soort wisselen van soort naar gelang de klachten. Tijdens de prikbehandeling stelt ze me altijd gerust, ze is attent op wanneer een naaldje een gevoelige plek raakt, en geeft rustig uitleg op het moment dat ik nieuwsgierig ben. 

De behandeling is succesvol bij mij. Ik heb sinds najaar 2015 klachten gehad die mijn dagelijkse activiteiten sterk aan banden legden. Soms kon ik weken niet werken, wat een ramp was als ZZP'er. Sinds mijn behandeling medio 2019 kan ik mijn 'accu' weer tot op een vijfjes-zesjesniveau opladen. Ik ben periodes van dagen pijnvrij. Ik werk weer. Ik schilder 's avonds ook weer portretten, iets wat lang niet lukte, maar wel erg belangrijk is voor mijn welzijn. We kijken nu samen naar verdere verbeteringen, bijvoorbeeld v.w.b. fluctuaties in het klachtenbeeld, lees meer

•Sanne, 53 jaar

Diverse klachten zoals slecht slapen, vermoeidheid en overgangsklachten

Zeer prettig, Miranda luistert aandachtig en geeft ook aan als ze bepaalde dingen wilt uitzoeken. Door uitgebreid te vragen en alle tijd te nemen komt ze tot de kern van de klachten. Het heeft mij enorm geholpen !

•Kees, 59 jaar

Schouder en nekklachten. Zeer beperkend in mobiliteit

Heel prettig, deskundig en met grote aandacht.

•Eline, 42 jaar

Fibromyalgie

 

Ik was beperkt in mijn leven en kon niet alles meer.

Heel fijn, ze neemt de tijd en heeft alle aandacht.

bottom of page